piantVandaag een zakelijke tip. Ik ga het vandaag hebben over: Piant, voor uw stansen, laseren en snijden. De reden? Mijn broer is ondernemer en ik ben regelmatig bij hem op kantoor te vinden. Hij vraagt mij ook regelmatig om advies en pas geleden kwamen we tot de conclusie dat de buitenkant van zijn pand er wel wat beter uit kon zien. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je pand er goed verzorgd uitziet. Wanneer dit niet het geval is kunnen klanten natuurlijk afknappen.

stansenZijn kantoor is van binnen erg mooi en dit is buiten ook wel het geval. er mist alleen een ding en dat is een mooi bord met het logo van zijn bedrijf erop. Zijn pand is gevestigd aan een drukke weg en dan is het natuurlijk belangrijk dat dit goed zichtbaar is. Hierdoor kan je veel nieuwe klanten krijgen en bij hem is dit dus al helemaal een grote kans vanwege de drukke weg. Ik had het hier met hem over en vervolgens hebben we een mooi design gemaakt. Dit konden we natuurlijk niet zelf maken en daarom zijn we opzoek gegaan naar een bedrijf dat dit voor ons kan doen.

Uniek design!laseren

Mijn broer en ik hebben vervolgens contact opgenomen met Piant, voor uw stansen, laseren en snijden. Hier lazen wij veel positieve verhalen over op het internet. We hadden veel vertrouwen in bedrijf en door middel van laseren en snijden hebben zij ervoor gezorgd dat er nu een prachtig bord te zien is op het pand van mijn broer.