Ben jij op zoek naar een training die gespecialiseerd is in logistiek, dan ben je bij Apics aan Apicshet juiste adres. ProQua is het bedrijf die deze opleidingen geeft. Hier heb je een brede keuze aan workshops en trainingen. Omdat ik op zoek was naar een goede opleiding ben ik hier terecht gekomen. Alle trainingen lopen via open een inschrijving, zelfstudie, seminars, en InCompany trajecten, landelijk en in Europees verband, aan, met gekwalificeerde en ervaren docenten. ProQua is de specialist in supply chain training. Zij hebben in de loop van de jaren en dat zijn er inmiddels meer dan 30, vele honderden cursisten opgeleid. Merendeel van de deelnemers werden door hun werkgever hierheen gestuurd, zij zagen hier wel toegevoegde waarde in.

Apics is een Amerikaanse vereniging voor supply chain educatie

ApicsVanaf het moment dat ik van mijn baas te horen kreeg dat ik een opleiding moest gaan volgen heb ik mij hierin verdiept. Er zijn namelijk zoveel trainingen en opleidingen, maar niet allemaal hebben een toegevoegde waarde op mijn werk. Toen ik de naam van het opleidingsinstituut doorkreeg, ProQua , ben ik op deze site verder gaan kijken. Al snel las ik hier de mogelijkheden over de  APICS supply chain opleidingen. Deze zijn heel erg bekend en ook in Europese landen.

Veel grote bedrijven hebben hier ook aan deelgenomen, te denken aan Akzo Nobel, Philips, Vredestein en zo kan ik nog wel even door gaan. Je hebt verschillende mogelijkheden van deze training. Te denken aan CPIM, een internationaal gecertificeerd Supply Chain trainingsprogramma op HBO+ niveau. CSCP, voor brede inzetbaarheid in supply chain management. CLTD is de nieuwste, Internationaal georiënteerde en gecertificeerde transport en distributieopleiding. Eigenlijk kan ik je het beste aanraden om zelf een kijkje op deze website te nemen voor de mogelijkheden. Want mogelijkheden zijn hier meer dan voldoenden en allemaal even interessant.