Bidons bedrukken dankzij Maxilia!

Persoonlijk ben ik een grote fan van een bidon. Dit kan je gemakkelijk vullen met water of een ander drankje. Ook op het werk maak ik hier graag gebruik van, zelfs mijn collega’s hebben er onlangs eentje aangeschaft! Mijn werkgever kwam van de week naar mij toe met de vraag of dat ik voor hem wilde gaan zoeken naar een bedrijf waar hij bidons bestellen kan met het logo van het bedrijf. Ik voelde me vereerd, heb dit natuurlijk niet afgeslagen en ben direct op zoek gegaan! Hij merkte het ook op dat iedereen een bidon op zijn bureau heeft staan en wilde hier graag op inspelen door iedereen een nieuwe bidon te geven met het logo.

2-snel-bidons-bedrukken

Online gegaan

Ik ging er dan ook meteen vanuit dat ik het in de stad niet kon vinden, het internet daarentegen weer wel! Vrijwel alles is te verkrijgen via het internet, ook een bedrukte bidon is te bestellen via het internet. Al vrij snel ben ik terecht gekomen bij Maxilia, waar het mogelijk is om van alles te bestellen en tevens te laten bedrukken. Ik kon het niet laten om eerst even verder in het assortiment te kijken, zelfs een powerbank is hier te bedrukken!

10223_maxs027_bidon_12

Uiteindelijk heb ik dit bedrijf aan mijn werkgever overhandigt en als bericht terug ontvangen dat ik de eer heb om hier te mogen bestellen. Dit heb ik dan ook direct gedaan en een paar minuten later staat de bestelling gereed om te verzenden. Ik ben erg benieuwd hoe dat het resultaat gaat worden, ook hoe dat het personeel hierop gaat reageren.