Het spelen van games gaat vaak gepaard met een totaal ervaring van de game en je omgeving. Om het gamen nog intenser te maken, kun je je game pc uitbreiden met een speciale game pc behuizing. Het is geen must maar er is wel genoeg keus voor alle gamers onder ons om een gaming look bij je game pc uit te zoeken. Als gamer wil je niet alleen volledig in het spel; de ruimte waarin je de game speelt moet ook een gaming vibe hebben. Door een speciale game pc behuizing te nemen kan dat. Een game pc behuizing is vaak voorzien van interne verlichting en een unieke look en design die vrijwel iedere gamer op prijs stelt. Wil jij je game room ook een volledige gaming uitstraling geven? Dan kan een game pc behuizing van Arctic Secrets natuurlijk niet ontbreken!

arctic

Als je op zoek gaat naar een geschikte game pc behuizing ontstaan er vanzelf een aantal vragen. Waar dien je bijvoorbeeld rekening mee te houden met het kiezen van een case? Let voornamelijk op het aantal ventilatoren die er standaard in zitten voor een goede airflow. Natuurlijk dient de look van de case je ook aan te spreken. Wil je de hardware kunnen zien van buitenaf? Neem dan een case met een venster. Wil je wel of geen verlichting? Inventariseer dan goed of deze er in zit. Vaak zit verlichting verwerkt in de ventilatoren. Mocht je dit niet willen, houdt daar dan rekening mee tijdens het uitzoeken van je game pc behuizing.

game-pc-behuizing

Game cases zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van hoeveel hardware je kwijt wilt in de case, dien je hierop je case te selecteren. Let daarbij vooral op de ondersteunde moederbord formfactors zoals M-ITX, M-ATX, ATX en E-ATX. De meeste game pc behuizingen ondersteunen de eerste drie, ATX is de standaard. E-ATX zijn speciale game pc cases die een stuk groter zijn. Je kunt zelf achter deze informatie komen door de specificaties van je moederbord en de case zelf te bekijken. Er zijn cases met en zonder vensters, stille ventilatoren of normale ventilatoren als ook cases met en zonder verlichting. Kies wat het beste bij jou past, Arctic Secrets heeft alles!

Ben je op zoek naar een game pc behuizing voor zakelijke doeleinden? Dan adviseren we je hierin om voor een stille behuizing te kiezen. Wanneer je op kantoor aan het werk wilt, wil je natuurlijk geen luidruchtige pc naast je hebben staan. Deze stille pc behuizingen zijn voorzien van stille ventilatoren en geluiddempend materiaal aan de binnenzijde waardoor het geluid drastisch onderdrukt wordt. Het is dan wel belangrijk om ook een stille processor (bijvoorbeeld de Corsair H55) en videokaart (bijvoorbeeld van MSI) te nemen. Hierdoor creëer je de meest stille pc.

Zowel in zakelijk als privé opzicht kan Arctic Secrets je een passend advies geven voor jouw game pc behuizing. Neem vrijblijvend contact met ons op!