Bestelbus leasenNaast mijn beroep in de marketing help ik mijn oom veel met de administratie van zijn snackbar. De laatste maanden was omzet van mijn oom een stuk lager dan voorheen. Zodoende kwam ik op het idee om een bezorgservice te beginnen. Zo kon mijn oom meerdere potentiële klanten gaan bereiken. Mijn oom wilde dan ook een bestelbus gaan aanschaffen, maar toe hij de verkoop prijzen van een bestelbus zag schrok hij. De prijzen van een bestelbus waren zeer prijzig maar natuurlijk kon hij ook een Bestelbus leasen. Ik raadde het hem aan een kijkje te nemen op de website van Finalease om uiteindelijk een Bestelbus te leasen!

Finalease

Meer over Finalease

Nu denkt u wat is finalease? Deze vraag is zeer eenvoudig te beantwoorden. Bij dit bedrijf heeft u de mogelijk om voor een zeer voordelige prijs een voertuig te huren. Vrijwel alle voertuigen worden aangeboden via deze website waaronder: Personenauto’s, Bestelbussen, Koelwagen, bakwagen en pick up trucks!

Het lease van Finalease brengt ook vele voordelen met zich mee. Zie voorbeelden hieronder:

  • Gelijkmatige betalingen minder druk op uw omzet
  • Ruim aanbod
  • Vrijblijvende offerte
  • Voordelige lease prijzen
  • Kwaliteit voertuigen (goed onderhouden)

Voordelig

Een stijgende omzet

Uiteindelijk heeft mijn oom dan een ook een bestelbus gehuurd bij het bedrijf Finalease. Nu zo’n twee maanden verder kan ik u vertellen dat de omzet van mijn ooms omzet stijgende is. Dankzij de bezorgservice levert mijn oom door de gehele stad, waardoor hij meerdere klanten bereikt. Hij maakt eigenlijk gratis gebruik van zijn bestelbus want het bezorgen van het eten levert veel meer geld op, dan uitgaven aan de kosten van de bestelbus!