Magento SAP Business OneMagento SAP Business One is het onderwerp van vandaag. De laatste tijd ben ik namelijk erg druk bezig geweest met het oprichten van een eigen webshop.Ik heb namelijk al een eigen winkel. Ik merkte de laatste tijd dat mijn winkel minder goed begon te lopen. De afzet werd minder en de omzet vanzelfsprekend dus ook. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een oplossing. Deze oplossing vond ik in het oprichten van een eigen webshop. Mensen kopen tegenwoordig veel meer via het internet en daarom moest ik zeker op het internet actief zijn. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een bedrijf dat een mooie website voor mij in elkaar kon zetten.

Magento Ik kwam toen dus uit bij Megento SAP Business One. Dit is de software die Tech Two gebruikt. Dit bedrijf maakt prachtige webshops.Ik kwam met toeval uit op deze website en toen ik een aantal voorbeelden van webshops die ze gemaakt hebben zag wist ik zeker dat ik hier moest zijn. Het brengt de nodige voordelen met zich mee. Met de SAP Business One Magento connector zorg je ervoor dat alle gegevens vanuit je SAP Business One backoffice realtime beschikbaar zijn binnen je Magento webshop:

  • Verkoopinformatie
  • Product- en artikelgegevens
  • Voorraadinformatie
  • Verstuurde facturen
  • Verzendingen

De juiste keuze! Business One

Mijn keuze voor dit bedrijf was een hele goede. Ze hebben mee namelijk precies uitgelegd hoe alles werkt en ze webshop ziet er echt super goed uit. Mijn eerste producten zijn inmiddels al verkocht en ik hoop dat er nog veel meer verkocht gaan worden.