Jemig. Nooit gedacht dat ik zo blij kon zijn met een snackwagen!

Het organiseren van een groot feest thuis is echt een serieuze zaak! Zo heb ik dat laatst moeten ervaren toen mijn ouders 30 jaar getrouwd waren. Mijn moeder kwam met het briljante idee om mij er voor op te laten draaien om hun feest te organiseren. Bedankt, ma! Ik had zelf nog nooit een feest georganiseerd waarvan er 120 gasten uitgenodigd waren, dus geen idee waar ik aan begon..

snackwagen

 

 

 

 

Omdat ik zoveel mijn ouders hou, heb ik hun toch maar de taak uit handen genomen. Het drinken muziek en overige entertainment had ik al vrij snel voor elkaar. Maar nu moest het eten nog! Wat ga ik doen? Ik wou graag met iets unieks komen en niet zo standaard met een lopend buffet of zoiets. Toen kreeg ik van een kennis te horen dat het misschien wel een leuk idee zou zijn om een snackwagen te huren. Dat was niet alleen een leuk idee, maar gewoon een geniaal idee!

puntzak friet

De snackwagens van snackmobiel.nl

Ik ben meteen het internet opgedoken en ben ik gaan zoeken naar snackwagen huren. Al snel kwam ik terecht op de website van snackmobiel.nl. Via deze website heb ik snel een boeking kunnen plaatsen, en met de zeer aantrekkelijke prijzen die ze aanbieden, ben ik mooi binnen het budget gebleven! En wat hebben we er van genoten! Heerlijk lekkere friet en de snacks bleef je maar eten! Het was te proeven dat het in schoon plantaardige frituurvet gebakken was! Echt een aanrader! Neem gewoon eens een kijkje op hun website!

huren