Als eigenaar zijnde zie je niets liever dat het personeel in een betrouwbare  voertuig hun weg vervolgen. Althans daar ga ik dan vanuit, wist je dat je als eigenaar zijnde ook gemakkelijk een bedrijfsauto leasen kan? Deze zijn in de meeste gevallen zelfs een stuk goedkoper als dat je een nieuwe wagen aan moet schaffen. Op de website van Finalease is het mogelijk om snel en gemakkelijk een wagen te leasen. Door middel van hun “online calculator” in te vullen maak je het, na goedkeuring, mogelijk om diezelfde week nog een nieuwe voertuig op je eigen wagenpark te hebben staan.

leasen

Hoe te realiseren?

Zoals ik al eerder had gezegd is het van belang dat je bij hun de calculator invult met de gegevens welke gevraagd wordt. Als hieruit blijkt dat het goedgekeurd wordt met wat je hebt ingevuld volgt de rest van de procedure. Hier wordt je nagekeken of dat er financiële problemen zijn en of dat er genoeg ruimte is om uberhaupt te gaan leasen. Als dit allemaal in orde is maakt Finalease het mogelijk om je diezelfde week nog een auto te leasen.

Het ideale hiervan is dat hier geen kleine cijfertjes of wat dan ook te vinden is. Gewoonweg duidelijk afspraken en een helder beeld wat betreft het leasen. Een bedrijfsauto leasen is dan ook nog nooit zo gemakkelijk verlopen als bij hun. Ook wij leasen inmiddels meerdere voertuigen bij hun en tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt ervan gehad.