Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over autoschade Rotterdam, zij hebben me enorm geholpen toen ik schade aan mijn auto had. Voor een paar weken terug was ik niets vermoedend op weg naar mijn werk. Het was erg druk op de snelweg daarom besloot ik om tussen door weggetjes te nemen en zo de file te ontduiken. Gelukkig was het hier wat rustiger dan op de snelweg. Plotseling kwam er een motor met zij-koffers aanrijden en deze motor ging de auto voor hem inhalen, een onmogelijke inhaal actie kon je wel zeggen. Vooral omdat de weg tamelijk smal was, en er teveel verkeer was om in te halen. Maar schijnbaar had deze persoon enorme haast en kon niet even wachten met inhalen op een plek waar dit wel mogelijk was. Helaas schampte de motor met een koffer de zijkant van mijn auto, en een paar meter verder zag ik dat de motorrijder er onderuit viel. Snel mijn auto aan de kant gezet en gekeken hoe ernstig de motorrijder eraan toe was. Gelukkig, behalve wat flinke schuurplekken, kon hij het nog navertellen. Mijn auto had een flinke deuk en een kras door deze actie opgelopen. Bij thuiskomst heb ik de schade via een app naar Autoschade Rotterdam gezonden. smartphone-schade-text2

Alles werd geregeld

Moet zeggen dat dit schadebedrijf werkelijk alles voor me heeft geregeld, zowel het verzekeringswerk als ook het herstel aan mijn auto, alles werd tot in de puntjes geregeld, had er zelf geen omkijken meer naar. Mijn auto ziet er weer helemaal top uit.   Garantie-300x136