MyBuddha.nlVandaag heb ik een bijzonder artikel. Ik ga het vandaag hebben over de website van MyBuddha.nl. Dit doe ik omdat ik een werknemer wilde verrassen met een leuk cadeau. De werknemer waar ik het over heb is vijf jaar bij ons in dienst en ik vond dat hij hiervoor beloont moest worden.

Als je er als ondernemer zijnde voor wilt zorgen dat je personeel gemotiveerd blijft dan is het noodzakelijk dat je laat zien dat je je personeel waardeert. Met dit soort dingen let ik dan ook altijd erg goed op. Verder ben ik zelf ook erg blij met mijn werknemer en vond ik dat hij een leuk cadeautje verdiende. Ik wilde iets voor hem kopen dat liet zien dat ik hem waardeerde. Omdat de desbetreffende werknemer van sieraden houdt ben ik naar de website van MyBuddha.nl gegaan. Hier vind je veel mooie armbanden en kettingen van hoge kwaliteit. Ik vond hier dan ook al snel een armband waarvan ik zeker wist dat hij het mooi zou vinden. Ik bestelde hem meteen en gelukkig kwam het sieraad al snel binnen.

MyBuddhaWaardering is altijd fijn!Buddha.nl

De armband ziet er erg luxe uit. Dat is natuurlijk wel belangrijk om extra te laten zien dat ik mijn werknemer waardeer. Ik heb de armband inmiddels al gegeven en mijn werknemer is er super blij mee. Hij vond het een erg mooie armband en dat kan natuurlijk ook niet anders. Dit merk staat erg goed bekent en misschien koop ik er binnenkort ook wel een.