Ik heb werkelijk nog nooit van het plaatsje Schoonrewoerd gehoord, dus al helemaal niet van eetcafé De Zwaan Schoonrewoerd. Nu heb ik dit natuurlijk opgezocht op het internet en ik ben er nu achter dat het dorp Schoonrewoerd onder de rook van Leerdam ligt, en ongeveer 1600 bewoners heeft. Ja normaal zal ik hier niet naar zoeken, maar nu ik een uitnodiging had gekregen van een goede kennis dat ze gaan trouwen, en het feest na die tijd in eetcafé De Zwaan Schoonrewoerd gaan houden wilde ik eerst weten waar ik heen moest, en terecht kwam. Gelukkig woon ik niet zo ver van dit dorp dus voor mij was het geen probleem om erheen te gaan, andere mensen hebben daar in de buurt een hotel geboekt, om niet midden in de nacht weer naar huis te hoeven rijden.  logo-website-grijs-achtergrond

Mooie bruiloft, zeer lekker eten

Inmiddels is de bruiloft alweer achter de rug, maar het eetcafé waar het feest werd gehouden is zeker de moeite waard om vaker heen te gaan. Ik heb me laten vertellen dat het café al 25 jaar bestaat, en het ene zeer oud pand is. Maar waar het feest van de bruiloft werd gegeven was een kleine feestzaal, vroeger een opkamer genoemd, waar niet meer dan 35 personen in konden. Nou ja feest, er werd gezellige muziek op de achtergrond gedraaid, terwijl we van een heerlijk diner hebben kunnen genieten, en ik mag zeggen het eten was zeker heel erg lekker, beslist de moeite waard om hier een keer met vrienden lekker uit eten te gaan.  geschiedenis2