11Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn. Hier ben ik achter gekomen toen ik een eigen webshop wilde maken. Ik ben zoals jullie misschien al wel weten heel erg ondernemend vandaar dat ik dus interesse had in een webshop of webwinkel. dit kan je namelijk gemakkelijk via thuis beheren en al helemaal met Magento webshop. Velen van jullie vragen zich vast en zeker af wat dit nou precies is. Nou dit is een website waar je een account op kunt maken om dus een website voor jezelf te ontwerpen. Als je eenmaal een account hebt kun je inloggen en een domein naam kopen. Een domein naam is de naam van een website waar je op gevonden wilt worden. Als je dit gedaan hebt kan je door stappen op de website een ontwerp maken.111

Je eigen thema

Als je de stappen volg kom je er al snel achter dat je de website er naar eigen voorkeur uit kan laten zien. Al snel heb je je eigen ontwerp en kan je bijvoorbeeld producten toevoegen als je een webshop wilt. Maar je kan er ook een blog of dergelijke van maken hier heb je vrij de keuze in bij Magento webshop. 

Veel hulp

Als je niet zo goed bent in de online dingen kan je hulp krijgen van werknemers van dit bedrijf. Die willen je dan zeker van begin tot eind begeleiden om er voor te zorgen dat jij tevreden bent over je website, ideaal dus!