ReclamedealAl een aantal jaar bestel ik al mijn spandoeken hier. Ik ben bij hun terecht gekomen via goede vrienden van voetbal. Bij belangrijke wedstrijden maken wij altijd een spandoek, om de sfeer te verbeteren. Wij bestellen altijd bij Reclamedeal om een aantal redenen. Zo zijn ze erg voordelig, ze leveren kwaliteit en de service is perfect. Een week geleden had ik weer een blanco spandoek gekocht bij Reclamedeal en ook toen was alles goed. Het betalen was goed beveiligd en alles stond duidelijk omschreven. In de meeste gevallen moet je een week wachten voordat je een bestelling binnen hebt, maar dat is bij dit bedrijf niet het geval.

Top kwaliteit! rollupbasic

Het is echt een aanrader om hier vlaggen, spandoeken of roll up banners te bestellen. Ze hebben echt alle maten, zodat er altijd de juiste maat tussen zit. Daarnaast leveren ze ook nog eens top kwaliteit! Ik merk een duidelijk verschil als ik de spandoek ga spijten van Reclamedeal of van een ander bedrijf. De spandoeken van hun zien er veel beter uit, omdat ze alles veel beter opnemen. Mijn advies is daarom ook om naar hun toe te gaan. Kijk voor meer informatie op de website. Ze helpen je graag!