AVO SpeeltoestellenHet topic van vandaag is speeltoestellen schoolplein. Mijn neefje ging dit jaar voor het eerst naar de basisschool. Dit was bij dezelfde school als waar ik jaren terug naar toe ging. Echter is de wel helemaal verbouwd. Zij hadden eerst alles plaat gegooid en daarna alles compleet opnieuw neergezet. Natuurlijk zag dit gebouw er dan ook zeer modern uit.

Speeltoestellen schoolpleinIk kan we dan ook nog goed herinneren dat wanneer wij gingen sporten, wij altijd de straat moest oversteken. Iedereen moest dan ook netjes langs de kant van de weg staan. We moesten vervolgens wachten voordat we hier konden oversteken. Inmiddels staan hier nu woningen en zit de gymzaal in het gebouw. Maar omdat de speeltoestellen zo nieuw en mooi waren was ik benieuwd wie ze geleverd had, dit was dus de firma AVO Speeltoestellen.

Expert op gebied van speeltuinen

De firma achter AVO Speeltoestellen heet officieel Besouw Metaal. Je kunt natuurlijk begrijpen dat dit geen kindervriendelijk naam is, vandaar dat ze voor dit segment dus anders heten. Wat zij wel met zich meebrengen en een dertig jaar lange ervaringen in het bouwen en plaatsen van speeltuinen.

wipwapNaast een goede service staat veiligheid ook hoog in het vandaal bij deze firma. Zij produceren alles volgens het meest actuele Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen. Hierbij wordt de veiligheid dus ten alle tijden gewaarborgd. Er zitten dus geen scherpe randen en bepaalde speeltoestellen schoolplein ook is de ondergrond vaak veilig. Wanneer kinderen dan bijvoorbeeld vallen, doen zij dit op een rubberen mat.

Indien jij nog vragen hebt over dit artikel, stel ze dan gerust op mijn blogpagina. Ik zal dan zsm een reactie plaatsen.