Van der Hoeven advocaten is waarover ik graag mijn complimenten wil achterlaten op dit blog. Helaas ben ik gedagvaard en hierdoor moest ik wel stappen ondernemen. Omdat ik niet wist wat ik moest doen, heb ik een afspraak gemaakt voor een intake bij dit kantoor. Alle tijd werd er voor mij genomen en de intake was kosteloos. Tijdens dit gesprek werd mij al veel duidelijk omtrent de stappen die ik het beste kon ondernemen. 

Van der Hoeven advocaten

De procedure verliep spoedig en met een goed einde

Dit besloot mij om met de advocaat van Van der Hoeven advocaten te Breda in zee te gaan. De communicatie verliep erg goed en ik had ook het gevoel dat ik niet alleen stond. Gelukkig is alles tot een goed einde gekomen en ben ik een stuk wijzer geworden voor de toekomst. Uiteraard wil ik het liefst nergens een advocaat voor inschakelen, maar mocht het toch nodig zijn dan zal ik direct contact zoeken met dit kantoor. 

Kortom de mensen die werkzaam zijn bij dit advocatenkantoor zijn erg vriendelijk en gaan oplossingsgericht te werk. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de goede tips die ik heb gekregen. Neem eens een kijkje op de website, hier is een tal aan informatie te vinden omtrent de rechtsgebieden waarin dit kantoor is gespecialiseerd en de werkwijze die zij hanteren. Ik kan inmiddels zeggen dat zij doen waar zij voor staan in het voordeel van de cliënt. Zonder hen had ik nu nog zitten tobben en het misschien verkeerd aangepakt waardoor ik meer in de problemen terecht was gekomen.

Van der Hoeven advocaten