Bierviltjes opbergen op presenteren is eenvoudig met de accessoires van Viltjes.nl. Waar Viltjes.nl logischerwijs om haar viltjes bekend staat, produceert het bedrijf ook biervilthouders en geschenkdoosjes voor alle soorten en maten bierviltjes. Ook voor bierviltjes met een eigen ontwerp zijn er biervilthouders en geschenkdoosjes verkrijgbaar. Een geschikte accessoire zit er altijd tussen. Door het ruime assortiment accessoires is de juiste biervilthouder of het juiste geschenkdoosje binnen no time gevonden. De beste keuze is Viltjes.nl. Dus ook wanneer bierviltjes met een speciaal ontwerp besteld worden bij Viltjes.nl is er een grote keuze uit accessoires. Wanneer deze speciaal ontworpen bierviltjes cadeau worden gedaan is de keuze voor een mooi geschenkdoosjes natuurlijk snel gemaakt. Mooi kleurtje of een logo erop? Viltjes.nl maakt het mogelijk!logo

Bierviltjes kan iedereen, bedrijf of particulier, op een eenvoudige manier bestellen bij Viltjes.nl.
Voorbedrukte viltjes zijn al vanaf 100 stuks leverbaar en viltjes met een eigen ontwerp bedrukking al vanaf 1000 stuks. Zo komen viltjes binnen handbereik voor elk feest of evenement, hoe klein of groot dan ook. De viltjes met een eigen ontwerp kunnen ook op maat gemaakt worden. Een viltje in de vorm van een hart of bijvoorbeeld een appel. De kracht van Viltjes.nl is dat ook deze speciale ontwerpen en vormen eenvoudig en snel gemaakt kunnen worden.

Foto_slider_proost_PRICETAG

De site, Viltjes.nl, is een onderdeel van Dings Kartonnages B.V. Dings is een allround kartonnage producent. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste bierviltjes producent van de Benelux met zo’n 40 medewerkers. No-nonsense en betrouwbaarheid zijn de twee sleutelwoorden die centraal staan bij Dings. De werknemers binnen het bedrijf beschikken over veel kennis en ervaring en oefenen hun vak uit met veel passie en plezier. Dit alles draagt bij aan het vervaardigen van een prachtig eindproduct; een bierviltje.