Gemakkelijk een  voertuig leasen bij Financial lease? Vanaf het moment dat ik heb besloten om het personeel niet meer met hun eigen auto de weg op te laten ben ik online gaan zoeken. Het belangrijkste van allemaal is toch echt dat hiermee (hopelijk) de kosten aan de lage kant blijft. Continu een privé auto moeten tanken loopt aardig in de cijfers waardoor ik ervoor heb gekozen om er in ieder geval een paar in een lease auto te laten rijden. 

financial_lease_zzp_logo

Ik ben dan ook direct online gaan zoeken en terecht gekomen bij diverse leasemaatschappijen. De een verschilde in de auto’s en de ander in de kosten waardoor ik het even niet meer wist bij wie ik het beste kon gaan leasen.

Goed gevonden

Deze website heb ik één voor één bekeken en blijven hangen op de website van Financial lease. Bij hun was het mogelijk om een voertuig te leasen welke er zeer netjes uitziet, ook in de prijs scheelt het enorm. Ik heb er dan ook voor gekozen om hier een “check” te doen zodat hun konden zien  hoe dat ik er financieel gezien voorsta. Natuurlijk zijn mijn financiële zaken op orde anders was ik niet gaan zoeken naar voertuigen. Al met al hebben we een afspraak gemaakt om deze voertuigen te bekijken en te zien of dat het geschikt is om in te rijden. 

bedrijfswagen_leasen

Dankzij Financial lease hebben wij in ieder geval een aantal voertuigen kunnen leasen wat overigens binnen enkele uurtjes goed gekeurd werd!