Ik zelf zit nu al een tijdje bij PDK Marketing en ben er zeer tevreden over. Het team is erg entjes en levert een goed staaltje werk.

Ik was opzoek naar een bedrijf dat deed in webdesign Den Bosch. Toen ik eenmaal de website van PDK Marketing zag was ik meteen verkocht. De site sprak me erg aan en ik had echt een goed gevoel bij het bedrijf zelf. Naar wat rond te kijken op de website heb ik contact opgenomen en ben ik erg netjes te woord gestaan.

Uit het telefoongesprek was een afspraak voortgekomen om door te spreken hoe ik mijn website graag zou willen hebben en wat mijn budget en over all idee van alles was. Tijdens de afspraak is er een goede uitleg gegeven over de manier waarop het bedrijf handelt en hoe zij er voor kunnen zorgen dat mijn website een online succes zou worden.

Nu is het een aantal jaar later en mijn website draait echt super goed. Ik sta op bijna al mijn trefwoorden op de eerste plek en de paar die niet op de eerste plaats staan, staan wel ergens in de top tien. Ik krijg ik weet wel niet hoeveel offerte aanvragen per week en hoor erg veel goede reacties over mijn website.

Ik ben erg tevreden over PDK Marketing en raad ze zeker ook aan voor iemand anders die een website wilt hebben. Het team is erg aardig en transparant en je kan er goed mee samenwerken. Ik ben er van verzekerd dat ze ook uw website een geweldig iets kunnen maken.