Ze zeggen vaak dat vrouwen een schoenen fetisj hebben, echter wanneer ik naar mijzelf kijk begint het daar ook op te lijken. Ik ben dan ook in het bezit van zo’n 25 paar schoenen. Hiervan zijn er rond de vijf voor mijn werk. Ik moet dan ook altijd in pak naar het werk en hier horen dan natuurlijk ook de juiste schoenen bij. Daarnaast koop ik eigenlijk het liefst sneakers. In mijn vrije tijd draag ik deze altijd. De reden hiervoor is omdat deze nou eenmaal erg comfortabel zitten. Wie van jullie draagt hier dan ook sneakers? En hoe vaak per week? Ben jij namelijk net zo dol op sportschoenen als dat ik ben, dan heb ik een goede tip voor jou, namelijk de website thesneaker.nl.

Nike Huarache

Voor de groep lezers is de website thesneaker.nl zeker een aanrader. Dit voor zowel mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Mijn laatste aankoop was overigens Nike Huarache. Weten jullie hoe dit model eruit ziet? Ik zal er een afbeelding van toevoegen zodat jullie kunnen zien hoe dit model eruit ziet.

schoen

Ga voor een trendy model

nike schoenZoals ik zei heb ik laatst een paar Nike Huarache gekocht. Naar mijn mening zijn dit trendy schoenen. Wanneer ik dan ook over straat loop, zie ik nog maar weinig mensen die dit zelfde model hebben. Het lopen op sportschoenen is overigens iets wat je steeds vaker ziet. Zelf ben ik dan ook erg blij met deze ontwikkeling. Sneakers zitten nou eenmaal beter als andere schoenen. Het enige wat ik overigens fijner lopen vindt zijn slippers